Flittige højgravide Sille fik det højeste karaktergennemsnit

Sille nyder stor respekt blandt sine medstuderende, som kalder hende både sej og dygtig. Selv smiler Sille Kirstine Rehmeier Raun fra Gesten ved Vejen bare stort, mens maven strutter og vidner om, at hun om halvanden måned skal føde sit andet barn.

International handel og markedsføring

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med markedsføring, salgsstyring og ledelse samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk og taktisk niveau.

Lær om:

  • Markedsføring.
  • Salgsstyring og ledelse.
  • Forretningsudvikling i en international kontekst.
  • Marketing både på et strategisk og taktisk niveau. 

Læs mere om uddannelsen >>

Sille og hendes mand har planlagt, at Sille går på barsel frem til oktober. Herefter overtager manden den sidste halvdel af barslen med deres 2. barn, så Sille kan begynde at arbejde og bruge sin uddannelse. 

Karaktergennemsnit på 11.00

Graviditetssukkersyge har drillet lidt og tvunget hende til ekstra tjek på sygehuset den seneste måned. Alligevel har Sille klaret sine eksamener på sin professionsbachelor med bravur. Ja - faktisk så flot, at hun endte med et karaktergennemsnit på 11.00 sammen med en medstuderende. De to fik til dimissionen, fredag den 26. januar 2018, overrakt prisen for at have opnået årgangens højeste karaktergennemsnit.

Sille modtog prisen for det højeste gennemsnit sammen med hendes studiekammerat Louise Bessermann. De gik begge ud med nøjagtig 11.00. Læs Louises historie >>

En meget travl kvinde

Så når rektor med et glimt i øjet betegner dem som flittige studerende, som kun har haft tid til at sidde hjemme og studere, så må Sille indrømme, at det ikke helt er sandt.

For hun er ikke blot mor til en datter på 22 måneder, hun bor også med sin familie på et nedlagt landbrug i Gesten (syv kilometer nord for Vejen). Og her er hun og hendes mand ved at istandsætte 1. salen: 

- Det har holdt hårdt på det seneste. Ikke mindst fordi jeg også skulle rende en masse på sygehuset. Så jeg synes, at det har været svært at få tid til at læse ordentlig til eksamen. Men det gik jo meget godt alligevel.

Sille skal føde sit 2. barn til marts. Så det har holdt lidt hårdt at skulle skrive og gå til eksamen i sit bachelorprojekt. Men nu har hun uddannelsen som professionsbachelor i international handel og markedsføring.  

Brænder for digital markedsføring

Sille fik et flot 12-tal i sin bacheloreksamen og har været i praktik hos plastvirksomheden Styropack i Glejbjerg.

- Jeg brænder især for digital markedsføring. Ikke mindst de sociale medier interesserer mig meget. Så når jeg er færdig med min barsel til oktober, vil jeg gerne finde et arbejde, hvor jeg kan fokusere på det, siger Sille.

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende
Sille Kirstine Rehmeier Raun
- Jeg brænder især for digital markedsføring og de sociale medier.
Sille Kirstine Rehmeier Raun
Har læst PBA i International handel og markedsføring
Læs om uddannelsen i International handel og markedsføring >>