Festlig frontrunner fik en pris på IBA

Sammy Manjit Singh Jagdev sørgede for festen og en fast studiebar på IBA, mens han læste til markedsføringsøkonom.

Sammy Manjit Singh Jagdev ved, hvad en god fest er, og ikke nok med, at han har skrevet hovedopgave om spillestedet Pitstop, og at han havde været DJ til halv fem om morgenen på Pitstop, inden han skulle på Koldinghus for at hente sit IBA-eksamensbevis som markedsføringsøkonom. Han fik også et bevis på, at han har sørget for den gode stemning og fine fester på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Markedsføringsøkonom

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom bliver du i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse.

Som Markedsføringsøkonom kan du straks bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder til at løse marketingopgaverne.

Du lærer bredt om:

  • Marketing
  • Salg
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Ved dimissionsfesten fik han af rektor Niels Egelund overrakt IBA Studiepris for at være en ”social frontrunner, der har arbejdet hårdt, målrettet og nytænkende med IBAs sociale aktiviteter”, som det bl.a. hed i begrundelsen.

Sammy Manjit Singh Jagdev har fået etableret en fast studiebar med eget lokale, som fik navnet Rum 110, der også er et aktivitetsrum med studiepladser, som de studerende kan bruge 24/7.

Han har arrangeret temafester fx omkring Halloween og St. Patrick, ganske enkelt for at samle danske og internationale studerende.

- Jeg ved, hvordan det er at være fremmed i et nyt land, og det har jeg haft in mente ved festerne og studiebaren. Jeg er "pro" studerende fra udlandet, og det er vigtigt, at de trives og har det godt, siger Sammy, som medgiver, at det har været svært at trække de danske studerende til festerne, måske  - som han siger - fordi de allerede har deres egne netværk.

Sammy Manjit Singh Jagdev vil på et tidspunkt gerne arbejde med markedsføring på spillesteder eller ifm. festivaler, for han vil gerne medvirke til, at unge mødes og er sociale frem for at sidde og kigge på en skærm.

Som navnet måske antyder har Sammy indiske rødder. Han har gået i skole i Alminde på nær 1. og 2. klasse, fordi han på det tidspunkt boede i Indien med sine forældre. Senere var han to et halvt år i Grønland med sine forældre, som blev boende i Grønland, mens Sammy rejste tilbage til Danmark.

Han har været tilknyttet Pitstop, siden han var 19 år. Nu er han 30, men han er stadig aktiv på spillestedet, hvor han er DJ om lørdagen. Efter sommerferien overvejer han at læse en Professionsbachelor i international handel og markedsføring. En overbygningsuddannelse på IBA, som tager halvandet år.

Kontakt