Sommerdimission 2023

Emil glæder sig til at dykke dybere ned i markedsføring

Efter to år i Søværnet besluttede Emil Bilde at afstikke en ny kurs. I stedet for eventyret på havet valgte den unge vejlenser at forfølge sin store interesse for business og markedsføring.

Og det har givet pote. Han har netop bestået sin uddannelse som Markedsføringsøkonom hos IBA Erhvervsakademi Kolding, og ved siden af sine studier har han et spændende fritidsjob som marketingkoordinator hos Landbrugsrådgivning Syd i Vejle.

Markedsføringsøkonom

På uddannelsen lærer du bredt om marketing, salg, ledelse, kommunikation og økonomi, og om hvordan de forskellige områder arbejder sammen i virksomheden.

Du får et grundigt indblik i de mange faktorer, der påvirker en salgssituation, og du får en god forståelse for, hvordan en virksomhed opnår de mest optimale forhold såvel internt som eksternt.

Uddannelsen tager to år. Heraf er du tolv uger i praktik.

Syntes du, at det lyder som noget for dig? Så læs mere om uddannelsen her!

Foto af Emil

Emil Bilde er nyuddannet Markedsføringsøkonom, og han glæder sig allerede til at fortsætte på IBA, hvor han tager en professionsbachelor i International handel og markedsføring.

- Når jeg står ud af min seng, er det en drivkraft for mig at være noget godt for andre. Samtidig vil jeg også gøre det bedste for mig selv. Og det har jeg valgt at gøre ved at udvikle mine egne kompetencer, siger 24-årige Emil.

Og det er lige præcis, hvad han har tænkt sig at fortsætte med.

Så efter sommerferien stempler han igen ind hos IBA, hvor han begynder på professionsbacheloren i International handel og markedsføring. Det er en uddannelse, som blandt andet stiller skarpt på strategisk markedsføring.

- På IBA har jeg fået udvidet min horisont, når det gælder om at få teori og praksis til at spille sammen. Det skal underviserne have et stort skulderklap for. Og derfor glæder jeg mig også over at komme tilbage efter sommerferien, for der er så meget mere, man kan fordybe sig i.

God markedsføring

Det er hans uddannelse Markedsføringsøkonom, der førte til samarbejdet med Landbrugsrådgivning Syd. Ret hurtigt fandt han nemlig et stillingsopslag på IBA’s jobportal, da han gik på udkig efter et studiejob. I begyndelsen krævede det lige en del ekstra arbejde med at sætte sig ind i, hvad moderne landbrug egentlig er for en størrelse.

Holdfoto af Emil klasse

Her er hele holdet, som Emil har taget sin uddannelse sammen med.

- Men det var en rigtig spændende organisation at komme ind i, når man interesserer sig for markedsføring. For mig handler god markedsføring om ”formål” og ”identitet”. Og det passer perfekt, når man skal arbejde med landbrug, som har en lang tradition og nogle fede værdier at trække på, fortæller Emil.

Studiejobbet vekslede han siden til den praktikplads, der er en indbygget del af alle fuldtidsuddannelser hos IBA. Og bagefter er han fortsat samarbejdet med Landbrugsrådgivning Syd, og sådan bliver det også, når han nu læser videre.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igen på IBA. Og så er det bare perfekt, at jeg kan kombinere det med et fritidsjob, hvor jeg både tjener penge og kan bruge det, som jeg har lært.

30/06/2023

Kontakt

Emil Bilde
- Jeg er vokset op med forældre, som er selvstændige, så jeg har altid brændt meget for erhvervslivet. Og så har jeg følt, at markedsføring lige var noget for mig. Jeg føler, at jeg er landet på den helt rigtige hylde i løbet af uddannelsen på IBA.
Emil Bilde
Har læst Markedsføringsøkonom på IBA