Entreprenørskab og design studerende skubbede rektor af talerstolen

Da IBA Erhvervsakademi Kolding i går onsdag for 28. år i træk fejrede dimission på Koldinghus, skete der noget utraditionelt. For efter de flotte taler, den musikalske underholdning og uddelingen af priser til de dygtige studerende – sprang en flok studerende på Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) uddannelsen pludseligt op.

De indtog både talerstol og mikrofon, så rektor Niels Egelund smilende måtte træde til side.

Entreprenørskab og design

Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer), er en kreativ 2-årig erhvervsakademiuddannelse, som har fokus på design og business.

Uddannelsen Entreprenørskab og design (tidligere E-designer) udbydes kun på IBA i Kolding og KEA i København. 

Bliv i stand til at kunne identificere og udvikle en idés markedspotentiale og håndtere igangsættelse, evaluering og styring af konceptets udvikling og lancering. 

Få viden om:

  • Designprocesser og metoder
  • Markedsføring
  • Kommunikationsteori
  • Kultur, trends og designhistorie
  • Innovation
  • Idégenerering
  • Organisation, logistik og økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

De tre overraskede er fra venstre mod højre underviser Ditte Hoffmann Kærslund (i rød kjole), karrierevejleder Louise Quinn og underviser Marie Louise Mäkinen. Det var deres Entreprenørskab og design studerende som takkede for to års hjælp og udvikling.

Siddende og stående ude til højre ses henholdsvis Ditte Hoffmann Kærslund (i rød kjole), karrierevejleder Louise Quinn, underviser Marie Louise Mäkinen samt uddannelseschef Hans Mikkelsen. Og hele holdet fra uddannelsen ”Entreprenør og Designmanager” som dimitterede onsdag.

Sagde "tak for støtten"

Herefter roste de deres undervisere Ditte og Marie-Louise, IBAs karrierevejleder Louise og uddannelseschef Hans med kærlige ord. Blandt andet for at have støttet dem igennem hele uddannelsen i Entreprenørskab og design (tidligere E-designer).

De kaldte deres overraskede undervisere m.fl. op og overrakte dem gaver og uddelte knus.

Undervisere, karrievejleder og uddannelseschef fik blanke øjne og blev meget rørte over den flotte gestus, mens salens klapsalver gav genlyd ud i det varme sommervejr.

Kontakt