Dora vil være dygtig til at tale dansk

Den kønne og smilende pige fra Ungarn taler efterhånden ret godt dansk.

Og det til trods for, at hun har læst sin 3,5 års uddannelse som professionsbachelor i international handel og markedsføring i en engelsksproget klasse på IBA.

Professionsbachelor i international handel og markedsføring

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen kan både tages på dansk og på engelsk. 

I forbindelse med international handel og samarbejde får du viden om:

  • Salg
  • Økonomi
  • Marketing
  • Jura
  • Ledelse

Lær samtidig om forretningsudvikling i et internationalt perspektiv og få overblik over hvordan forskellige fag sammen kan skabe vækst og forretningsudvikling for virksomheder.

Du får et grundigt indblik i forretningsmodeller og virksomhedens kunderelationer, og du bliver klædt godt på til at kunne analysere og vurdere virksomhedens vækst- og udviklingsmuligheder.

Læs om uddannelsen på dansk >>

Læs om uddannelsen på engelsk >>

Bliver i Danmark

Men Dora Peter vil gerne blive boende i Danmark, så hun har gået til dansk. Da hun også har fundet en dansk kæreste og nu gerne vil lære at tale med sin nye danske svigerfamilie, træner hun ekstra flittigt. 

Vil læse videre i Århus

Efter sommerferien flytter Dora og kæresten sammen fra Kolding til Aarhus. Dora er netop blevet optaget på Aarhus Universitet, hvor hun gerne vil læse en masteruddannelse. Herefter er planen et job i Danmark.  

Vokset op med et "internationalt mindset"

Om hun nogensinde skal tilbage til Ungarn og bo, ved hun ikke. For hun er vokset op i en familie med et ”internationalt mindset”, som ofte kommer og besøger hende i Danmark. Næste gang er det den nye lejlighed i Aarhus, de kommer for at se. 

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende