Det umage par har haft en fest sammen

Rikke og Niklas har stået i spidsen for IBAs Night Life, repræsenteret deres uddannelser på ”Åbent Hus-arrangementer” og været tutorer for de nye studerende på deres uddannelse til markedsføringsøkonom.

Det store sociale engagement fik de begge en pris for, da de for i januar 2019 dimitterede efter to års uddannelse.

Markedsføringsøkonom

Med en uddannelse som markedsføringsøkonom bliver du i stand til at håndtere virksomhedens marketingopgaver fra planlægning til gennemførelse.

Som Markedsføringsøkonom kan du straks bidrage til aktiviteterne i virksomheden og tilføre nye ideer og metoder til at løse marketingopgaverne.

Du lærer bredt om:

  • Marketing
  • Salg
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Økonomi

Læs mere om uddannelsen >>

Til venstre ses Niklas Vogt Johnsen og til højre ses Rikke Møller Hansen.

Den 28-årige Rikke og den 23-årige Niklas lærte hinanden at kende, da de begge meldte sig som tutorer i 2017. Siden har de haft en fest sammen – adskillige gange.

Brugte deres uddannelse i praksis

Ved sammen at gøre reklame for de mange events og arrangementer internt på IBA - har de ført deres viden om markedsføring ud i praksis. Men oven i den konkrete læring – har samarbejdet givet noget meget værdifuldt.

- Det er bare sjovere at læse, når man kender ens medstuderende og de ansatte godt, slår 28-årige Rikke Møller Hansen fast, mens studiekammeraten Niklas Vogt Johnsen nikker bekræftende.

De to stødte på hinanden for et års tid siden, da de begge blev udvalgt som tutorer. Siden har de arrangeret mangt og meget sammen.

På billedet ses Rikke Møller Hansen og Niklas Vogt Johnsen.

De har indrettet en ny fredagsbar, de har kaldt de studerende sammen til festlige lejligheder og de har repræsenteret deres uddannelse over for nysgerrige til Åben Hus sammen. Jo – Niklas og Rikke supplerer hinanden godt. 

De følges videre

- IBA har jo indrettet en ny studiebar i de midlertidige lokaler på Ålegården, så vi fik helt lavpraktisk to tidligere klasselokaler, som vi sammen med resten af gruppen skulle gøre hyggelige. Det er lykkes rigtig godt, forklarer den 23-årige Niklas.

Ligesom Rikke er han opvokset i Kolding, men måske på grund af aldersforskellen har de to ikke mødt hinanden før på IBA.

Men nu har de tænkt sig at følges videre på IBAs top op uddannelse, Professionsbachelor i International handel og markedsføring. Niklas endda med en såkaldt Dobble Degree oveni, så han får en ekstra uddannelse fra engelske Leeds Beckett University oveni.

11-02-2019 

Kontakt