Carina er ny chef for Studieservice

35-årige Carina Hundevad Forssling er blevet chef for Studieservice på IBA Erhvervsakademi Kolding. 

35-årige Carina Hundevad Forssling er netop tiltrådt som chef for Studieservice på IBA Erhvervsakademi Kolding. Under akademiets studieservice hører optag samt studie- og karrierevejledning, hvor fokusområderne er nye studerende, trivsel og karrieremuligheder.

Carina er uddannet civilingeniør med speciale i innovation, forretningsudvikling og strategi.

Hun kom til IBA allerede i 2020, hvor hun i første omgang fik titel af iværksætter- og innovationskoordinator.

Spørger man den nye chef for Studieservice, er hun ”en Dybbøl-pige”. Og selv om hun i dag bor i Kolding med sin familie, er hun trofast over for sine sønderjyske rødder. For hun er vokset op i Dybbøl og har gået på gymnasium og siden universitet i Sønderborg. Fra SDU har hun en bachelor i interaktionsdesign og en kandidat i innovation og business.

Som færdiguddannet i 2012 fik hun arbejde som projektleder hos Project-Zero, der har som ambition at gøre Sønderborg CO2-neutral senest i 2029.

To år senere skiftede Carina til et job som underviser på det lokale handelsgymnasium. Gennem fem år har hun undervist sønderjyske elever i innovation.

Det endte med at være private årsager, der fik Carina til at flytte fra Sønderjylland og lige over på den modsatte side af Kongeåen.

- Min mand er fra Herning, og jeg er fra Sønderborg, så vi mødtes om at flytte til Kolding. Det er lige på midten, hvor der ikke er langt til familien på begge sider, fortæller Carina.

Mens Carina arbejder for IBA, er hendes mand Tobias ansat som produktionschef hos Teknos i Vamdrup, hvor de fremstiller overfladebehandling til industrien.

Sammen har de sønnen Willads på halvandet år. Familien bor i et nybygget hus i Vonsild lige syd for Kolding.

Carina har brugt mange frivillige timer i Junior Chamber International, men ellers elsker hun at drage ud i naturen med sin familie og et letvægtstelt på ryggen.

08/05/2023

Kontakt