Studiestart sommer 2020

Bryan fik den bedste fødselsdagsgave

Det blev sent i går for Bryan fra Vamdrup. For ikke nok med, at han havde fødselsdag efter midnat. Han sad også oppe og ventede på at få et svar i sin e-Boks.

Ved midnatstid, natten til tirsdag den 28. juli, kom der mail til ham.
- Jeg troede på, at det nok skulle lykkes mig at komme ind. Men jeg nåede da alligevel at blive helt nervøs op til. Men præcis ved midnatstid tikkede der et brev ind i e-Boks. Og heldigvis var det et velkomstbrev fra uddannelsen til produktionsteknolog, smiler fødselaren her tirsdag morgen.

Han er blevet fejret med flag og gaver fra sin bedre halvdel og deres tre små børn på sengen fra morgenstunden. Og senere med et stort morgenbord. Så ”han klager ikke”, som han smilende siger. 

Produktionstekolog

På uddannelsen til produktionsteknolog lærer du, hvordan fabrikation og produktion foregår i en virksomhed, og du beskæftiger dig bl.a. med industrielt design, udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring.

Undervisningen foregår i et digitalt miljø og du prøver kræfter med teknologier som:

  • Laser-skærer
  • 3D-printer
  • Cad/Cam programmer
  • Robot fra Universal Robots

Brug dine hænder og din kreativitet, til at give liv til dine og andres ideer.

Lær at arbejde med hele forløbet i en produktudviklingsproces. Fra idéen opstår, så til markedsundersøgelse, videre til udvikling af kreative løsningsmuligheder og til sidst laver du en prototype, der testes på markedet.

Læs mere om uddannelsen Produktionsteknolog >>

Bryan glæder sig til at starte på uddannelsen til produktionsteknolog på IBA.

Den nu 36-årige Bryan Svarrer Grønbech har gjort sit forarbejde grundigt, før han søgte ind på uddannelsen til produktionsteknolog på IBA. Han har dels været til Åbent hus på akademiet, og oven i har han benyttet sig af muligheden for at komme og følge undervisningen en hel dag på studiet:
- Det var en god oplevelse og levede helt op til mine forventninger.

Men Bryans research stoppede ikke her, for gennem sit netværk fandt han frem til fire, som alle er uddannet produktionsteknologer fra IBA. Dem tog han fat i for at høre, hvad de arbejdede med i dag:
- De arbejder alle med noget vidt forskelligt. En arbejder med robot svejsning og en anden er daglig leder af et vaskeri. Så det bekræfter mig i, at den her uddannelse giver kompetencer, som kan føre til forskellige jobs efterfølgende. Og det er lige det, jeg ønsker.

Bryan er oprindeligt uddannet tømrer, men har i flere år arbejdet som vægter og passet mink. I sin fritid har han så dyrket sin interesse for teknik og elektronik. Ja, han har blandt andet selv bygget sin bil fra bunden af. Det er den interesse, han nu gerne vil drage ind i sit arbejdsliv:
- Jeg glæder mig til at skulle bruge mit hoved hver dag. Og at kunne være kreativ og opfinde noget. Det bliver også rart at gå på job uden at blive beskidt, siger den glade fødselar.

Læs her om Mikkel der kom ind på finansbacheloruddannelsen >> 

Læs mere om uddannelsen Produktionsteknolog >>

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - ny studerende (studievalg, kandidatuddannelser)
Find din uddannelse. Kom til online åbent hus d. 10. august kl. 16 - 17. Læs mere.