Birgitte tog to uddannelser på samme tid

Birgitte Lærke Andersen fra Vejen kunne stolt iføre sig ”cap and gown” (engelske hat og kappe red.), da hun dimitterede fra IBA Erhvervsakademi Kolding i fredags.

Birgitte havde nemlig, som en af de få studerende, taget en såkaldt ”dobbelt degree”, hvor hun både har læst på IBA Erhvervsakademi Kolding og på London South Bank University.

Fakta

Birgitte har læst den såkaldte dobbelt degree, fordi hun gerne ville skille sig ud fra mængden. 

Hun blev derfor ikke blot bachelor fra IBA, men fik også et eksamensbevis fra universitetet i London.

Men hun indrømmer, at det har været hårdt at læse to uddannelser på samme tid. 

Birgitte Lærke Andersen var glad og stolt, da hun i januar 2016 kunne gå op til rektor Niels Egelund fra IBA Erhvervsakademi Kolding og hente sit eksamensbevis. Dimissionen i Riddersalen på Koldinghus var fyldt med glade danske studenter - men blandt de danske var det kun Birgitte Lærke Andersen, som havde taget to uddannelser samtidig.

"Da jeg begyndte på bacheloruddannelsen, vidste jeg, at jeg ikke ville læse videre efter eksaminen. Og da jeg samtidig gerne ville skille mig lidt ud fra mængden, tog jeg imod den her mulighed for at få en ”double degree”, fortæller Birgitte Lærke Andersen.

Og ja - hun indrømmer, at det har været hårdt. Ikke mindst fordi hun til universitetet i London hele tiden skulle aflevere til fuld offentliggørelse, så alle kunne se det.

Den ekstra viden Birgitte Lærke Andersen har tilegnet sig, har allerede ført hende til fast arbejde. Faktisk hos den virksomhed, som hun i forbindelse med uddannelsen har været i praktik hos.

Mandag begyndte hun som markedsføringskoordinator hos den digitale måle-virksomhed Zebicon i Billund.

Kontakt

  • Niels-Jørgen B. Madsen
    Niels-Jørgen B. Madsen
    Studievejleder - nye studerende
Birgitte Lærke Andersen
Birgitte Lærke Andersen fra Vejen skilte sig ud. For i modsætning til sine studiekammerater har Birgitte taget to uddannelser på samme tid.
Birgitte Lærke Andersen
Dimittend fra dobbelt bacheloren i International Handel og Markedsføring & Business Management and Marketing