Overraskelse

Diddes drøm gik i opfyldelse

For jubii - dette års NIBS-konkurrence team skal alligevel med til den store internationale konkurrence i Guatemala i Mellemamerika. De er netop rejst til Guatemala her den 22. februar. 

-Jeg drømte, at det skete på præcis denne måde flere nætter i træk. Så jeg troede næsten, at det var en joke, da vores coach pludseligt fortalte, at vi havde fået en invitation alligevel, fortæller Didde Skødt Falk, som læser til professionsbachelor i international handel og markedsføring.

Hvad er NIBS?

Konkurrensen foregår her i slutningen af februar 2018 i Guatemala.

NIBS konkurrencen er en integreret del af talentprogrammet på IBAs uddannelse "Professionsbachelor i International handel og markedsføring", og de studerende deltager jævnligt i forskellige case competitions i udlandet.

NIBS opgaverne tester studerendes evner i forhold til problemløsning, handel, kulturel indsigt, kommunikation og teamwork. 

Læs hele historien om NIBS

NIBS-teamet står sammen.

Her ses Didde Skødt Falk til venstre i flokken. Flankeret af sine tre medstuderende og deres to undervisere. 

Den vigtige NIBS-konkurrence

Sammen med tre medstuderende har hun trænet hårdt for som NIBS-team at kunne deltage i et hav af case-konkurrencer flere forskellige steder i verden. Den vigtigste af dem alle er dog selve NIBS-konkurrencen, som i år afholdes i februar/marts i Guatemala.

Men desværre lykkes det lige akkurat ikke holdet fra IBA i Kolding at få en af de eftertragtede 16 pladser, da de sammen med over hundrede af andre teams forsøgte. 

NIBS-teamet sidder sammen.

Her ses fra venstre Albert Garland Elam (underviser), Didde Skødt Falk, Alla Rozova, Madeline Le Saux (Maddy), Jon Ording Haug (underviser) og Maximilien Jacquemin (Max). 

Med på et afbud

Men da et af de 16 hold, et kinesiske hold, pludselig ikke kunne skaffe visum til Guatemala, går pladsen nu videre. Den lander hos de 4 bachelorstuderende fra Kolding.

- Vi er ellevilde alle sammen, og selv om vi selvfølgelig havde planlagt alt muligt andet i de 2 uger, så smider vi selvfølgelig alt - og tager afsted, fortæller Didde, som fra på mandag i første omgang afbryder sin ferie for at mødes med sine holdmedlemmer på IBA.

For fra nu af skal der trænes intensivt, hvis holdet skal nå at blive klar til den store konkurrence, hvor de sætter kursen mod Guatemala den 22. februar 2018.

Vi ønsker dem alt mulig held og lykke. 

Læs hele historien om NIBS-teamet

25-01-2018

Kontakt

  • Albert Garland Elam
    Albert Garland Elam
    Lektor
  • Jon Ording Haug
    Jon Ording Haug
    Lektor