Ahmad belønnet for at være en god rollemodel

Ahmad Ramin Aryan har ikke kun siddet med snuden i bøgerne, mens han har taget en bachelor i International Sales and Marketing Management.

Han har også hjulpet andre studerende og været repræsentant for holdet på IBA, og han har gjort det så godt, at han ved dimissionsfesten fik IBAs Study Award for bl.a. at være ”en rollemodel for nye internationale studerende”.

International Sales and Marketing Management

På professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring lærer du at forstå komplekse aspekter af international handel.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde med markedsføring, salgsstyring og ledelse samt forretningsudvikling i en international kontekst, og som gerne vil lære mere marketing på et strategisk og taktisk niveau.

Lær om:

  • Markedsføring.
  • Salgsstyring og ledelse.
  • Forretningsudvikling i en international kontekst.
  • Marketing både på et strategisk og taktisk niveau. 

Uddannelsen findes på dansk >>

Og den kan læses på engelsk >>

Ahmad Ramin Aryan har læst tre et halvt år på IBA, og nu vil han ud at arbejde, inden han tager fat på en Master-uddannelse. 

Kom til Danmark i 2012

Ahmad kom til Danmark i 2012 og fik asyl. Han har en bachelor i engelsk litteratur fra Afghanistan, hvor han har undervist i engelsk og arbejdet i en årrække for sikkerhedsfirmaet G4S, inden familien flygtede.

Vil gerne læse videre

Han har nu læst tre et halvt år på IBA, først en AP i Marketing Management og så en bachelor i International Sales and Marketing Management.

- Undervisningen er forskellig fra mit hjemland, men jeg har lært, hvordan man studerer her, og jeg har været meget glad for min supervisor, som har været en stor hjælp, siger Ahmad Ramin Aryan, der har haft sit praktikforløb hos Lowenco i Vamdrup.

Det er hans plan at arbejde tre-fire år, men herefter vil han gerne tage en master. Han bor i Kolding med sine tre børn, og sin kone, som går på VUC.

Kontakt