Ægtepar i Amsterdam tog en MBA i Kolding via e-learning

Donna og Espen har kun gode erfaringer med at tage en MBA via e-learning på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Donna Darthuizen og Espen Falkenberg sad i hver sin hovedstad, da de besluttede sig for at tage en MBA. Hun i Berlin – han i deres hjemby Amsterdam.

- Jeg havde længe haft et ønske om at tage en MBA, men når man arbejder, så bliver det ikke lige til noget. På et tidspunkt begyndte jeg at afsøge mulighederne på forskellige universiteter, og jeg kontaktede flere af dem.

- IBA her i Kolding var de første, der svarede, og Keld Hvam var så entusiastisk og positiv, at jeg tænkte, det må være en god uddannelsesinstitution, fortæller Donna.

E-MBA

European Executive MBA, bedre kendt som E-MBA, er en uddannelse der giver et grundigt indblik i de mange eksterne faktorer, der har indflydelse på virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Uddannelsen er for dig, der allerede har ledererfaring, og som ønsker at styrke dine internationale kompetencer.

Du får en række effektive redskaber og du lærer om:

  • Strategi
  • Økonomi
  • Ledelse
  • Marketing
  • HR

Du bliver i stand til at arbejde strategisk med virksomheden gennem researchmetoder, markedsføringsstrategi og medarbejderressourcer.

Al undervisning på uddannelsen foregår på engelsk og online.

Læs om E-MBA, hvor al undervisning er online >>

Read the story in english >>

Billede af Donna og Espen

I tre år har Donna Darthuizen og Espen Falkenhaug fra Amsterdam taget en MBA via e-learning på IBA Erhvervsakademi Kolding, men det var første gang, de var i byen, da de modtog deres diplom.

Da hun fortalte sin mand Espen, at hun havde tilmeldt sig MBA via e-learning, sagde han, at han egentlig gerne ville være med – og Espen blev også tilmeldt.

Donna var på det tidspunkt Managing Director for online-modefirmaet Zalandos Benelux-afdeling, men med kontor i Berlin. Espen var selvstændig konsulent inden for forretningsudvikling i retail-branchen, og han arbejdede skiftevis 14 dage i Berlin og 14 dage i Amsterdam.

Bare et positivt forløb

Studiet via e-learning blev på alle måder et fantastisk forløb.

- Modtagelsen af vores opgaver og måden, der blev reageret på, var altid positiv, og det var den begrænsede kontakt, vi havde med underviseren også. Og vores kontakt på London South Bank University var fantastisk, siger Espen Falkenhaug.

For nylig var parret, der har kendt hinanden i 30 år, for første gang i Kolding for at hente deres diplomer ved dimissionsfesten på Koldinghus. Foreløbig tager de en pause med at læse. Donna vendte for godt to år siden tilbage til Amsterdam og arbejder nu for et indisk firma, som hun hjælper med at etablere sig i Amsterdam, mens Espen er kommerciel direktør i modefirmaet Sandwich. Men de har begge lyst til at læse videre på et tidspunkt. Espen, 53 år, vil gerne studere økonomi.

- Som Niels (rektor for IBA Erhvervsakademi Kolding, red.) sagde i sin tale i dag, skal man aldrig holde op med at lære. Jeg tog på et tidspunkt nogle kurser i antropologi i Oxford, og når jeg ser på mine egne interesser i forhold til den internationale verden, kunne jeg måske godt tænke mig at læse social antropologi, siger Donna Darthuizen, 51 år.

Men først ville de efter et døgns ophold i Kolding lige nyde, at de hver har taget en MBA.

07-02-2020

Kontakt

  • Keld Hvam
    Keld Hvam
    Academic Advisor and Developer (E-learning, Bachelor and Master)
Nu kan du læse Industriel 3D-print på IBA. Læs mere.