Årets IBA Praktik 2016

Det blev Birgitte, der løb med sejren sammen med Zebicon

Vinderen af Årets IBA Praktik 2016: Det blev forhenværende praktikant Birgitte Lærke Andersen og målevirksomheden Zebicon i Billund, som løb med sejren i Årets IBA Praktik 2016.

Medarbejdere og ledelse hos Zebicon formåede i efteråret 2015 at tage rigtig godt imod Birgitte som praktikant og indlemme hende i virksomheden på fornemste vis. Birgitte bidrog med sin store viden om effektiv markedsføring og skabte værdi for virksomheden.

Så meget - at Zebicon fastansatte hende som marketingkoordinator, da hun var færdiguddannet fra IBA som professionsbachelor i international handel og markedsføring i slutningen af januar 2016.

Årets IBA Praktik 2016

57 praktikanter indstillede deres praktikophold til Årets IBA Praktik 2016. Det svarer til 12 procent af dem, der har været ude i praktik i løbet af skoleåret 2015/2016.

Følgende fem finalister var i finalen: 

Birgitte, Josephine, Mette-Luise, Mette og Christian (klik på navnene for at læse deres praktikhistorie). 

Læs mere om konkurrencen Årets IBA Praktik

Overraskelse: Jubel da Zebicon vandt i 2016

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)

Den 20. maj 2016 kunne rektor på IBA, Niels Egelund (mørk habit), tage på uanmeldt besøg i målevirksomheden Zebicon i Billund for at afsløre, at virksomheden sammen med deres forhenværende praktikant, Birgitte Lærke Andersen, havde vundet Årets IBA Praktik 2016.

Det vakte jubel hos direktør Jeppe Hebsgaard Laursen (lyseblå skjorte), Birgitte (i stribet bluse) og Marketing Manager Katja Ramsing.

- Vi er meget beærede over at have modtaget prisen som Årets IBA Praktik 2016. Som direktør er jeg utrolig stolt af vores medarbejdere, men det er fantastisk, når medarbejderne også er stolte af arbejdspladsen. Og det vidner prisen om, siger direktør Jeppe Hebsgaard Laursen fra Zebicon.

Sejren i den lokale konkurrence, sendte Birgitte videre til landsfinalen, hvor alle landets ni akademier dystede om landets bedste erhvervsakademi-praktikforløb.

Her er Birgitte Lærke Andersen.

Professionsbachelor i international handel og markedsføring, Birgitte Lærke Andersen, indstillede i 2016 sit praktikophold hos Zebicon i Billund. Læs historien

Her er Mette Bay.

Markedsføringsøkonom Mette Bay indstillede i 2016 sit praktikophold hos NORD i Kolding. Læs historien

Her er Denice Bygavraa Nielsen.

E-designer Josephine Denice Bygvraa Nielsen indstillede i 2016 sit praktikophold hos Real Relief i Kolding. Læs historien

Her er Christian Aagaard.

Finansøkonom Christian Aagaard Jensen indstillede i 2016 sit praktikophold hos Danske Bank i Fredericia. Læs historien

Her er Mette-Luise Møller.

Markedsføringsøkonom Mette-Luise Møller Sørensen indstillede i 2016 sit praktikophold hos Kolding Storcenter. Læs historien

15-04-2016
 

Kontakt