Kom med til åbent hus

Vi slår dørene op lørdag d. 3. februar kl. 12-15. Kom og vær med!

På dagen kan du høre mere om vores forskellige uddannelser. Her bliver du klogere på dine uddannelses- og karrieremuligheder. Og du får indblik i, hvordan det er at være studerende på IBA.

Det sker:

  • I det hyggelige caféområde kan du møde nuværende studerende fra IBA's uddannelser. Her kan du få en uformel snak om, hvordan undervisningen foregår i hverdagen, og hvordan det er at være studerende på IBA.
  • I caféområdet finder du også en række af vores eksperter indenfor studievejledning og optagelse, hvor du bl.a. kan få svar på spørgsmål om SU, praktik og karrieremuligheder.
  • Du kan også sætte dig i det hyggelige caféhjørne med en kop the eller kaffe.
  • Du vil kunne deltage i oplæg, hvor du kan høre nærmere om vores enkelte uddannelser. Oplæggene forgår hver tre gange, så man har mulighed for at komme ind og høre om forskellige uddannelser. På dagen er der henvisning til, hvor og hvornår oplæggene foregår. Du vil også kunne se det på siden her, når vi nærmer os dagen.
Har du brug for vejledning?

Har du brug for vejledning? Så ta' fat i vores eksperter via deres mail. Vi står klar til at gribe dine spørgsmål.

Optagskontor

Få svar på dine spørgsmål til uddannelse, adgangskrav eller karrieremuligheder.

Du kan kontakte vores optagskontor via mail: optag@iba.dk

Studievejleder, Niels-Jørgen B. Madsen

Få svar på dine spørgsmål, om du opfylder kravene til at blive optaget, merit, GSK fag - og om din erhvervserfaring har betydning for, om du kan søge ind.

Du kan kontakte Niels-Jørgen via mail: njm@iba.dk

IBA Karriere

Få svar på dine spørgsmål om studiejob, praktik og karriere.

Du kan kontakte IBA Karriere via mail: karriere@iba.dk

SU kontor

Få svar på spørgsmål om din SU og ungdomskort.

Du kan kontakte vores SU kontor via mail: su@iba.dk

SPS kontor

Få svar på dine spørgsmål om specialpædagogisk støtte, hvis du er ordblind eller har brug for hjælp på grund af en diagnose eller andre psykiske eller fysiske lidelser, mm.

Du kan kontakte vores SPS kontor via mail: sps@iba.dk

5 gode grunde til at studere i Kolding
  1. Tættere forhold til studiekammerater og undervisere: Mindre holdstørrelser kan give dig, som studerende, en mere direkte adgang til undervisere og skabe et mere nært forhold til dine medstuderende.
  2. Kulturelle og sociale arrangementer: Hvis du tror, du kommer til at kede dig i Kolding, så tager du fejl. Byen byder på mange forskellige aktiviteter. Alt fra kulturelle events og koncerter til byens klatreklub og et aktivt natteliv. Hvis du aktivt engagere dig i, hvad der forgår i din by af muligheder, så vil du få et studieliv, du ikke vil glemme. Læs mere om Campus Kolding her >>
  3. Lavere leveomkostninger: Mindre byer som Kolding har lavere leveomkostninger, hvilket betyder, at du kan nyde et mere overkommeligt budget og færre økonomiske bekymringer. Leder du efter en billig studiebolig? Så kan du danne dig et overblik på StudentKolding og Boligportalen.
  4. Tæt på naturen: Kolding ligger som en idyllisk perle omgivet af en mangfoldighed af naturskønne omgivelser. Med en fjord, store skove, mindre lunde, søer, kyster, bakker og enge tilbyder byen næsten alle typer natur, som Danmark har at byde på.
  5. Tæt samarbejde med erhvervslivet: Som en mindre by har Kolding tætte bånd til det lokale erhvervsliv. Dette øger dine muligheder for praktikophold, netværksmuligheder og jobmuligheder efter endt uddannelse.
Mie Vesterskov der cykler foran Kolding Hus

Mie Vesterskov valgte bevidst hovedstaden fra, da hun valgte at søge ind på uddannelsen Entreprenørskab og design. Hun vil søge et eventyr i det jyske og møde helt nye mennesker. Læs Mies historie her >>

Få en rundvisning på vores moderne campus

For at kunne afspille videoer direkte her på siden, skal du acceptere marketing-cookies.

Du kan ændre dit cookie-samtykke her

Afspil i stedet videoen på YouTube (Åbner videoen på YouTube)

Du behøver ikke at bo i Kolding for at studere her

Har du kigget på vores uddannelser og tænkt, det lyder godt nok spændende, men jeg gider altså ikke flytte til Kolding? Så fat mod! IBA ligger nemlig få minutters gang fra banegården, så du kan sagtens pendle fra en anden by, hvis du vil studere i Kolding.