23-årige Christian tog en MBA

Christian Zen Balguna er med sine 23 år en ung Executive MBA-dimittend. Det skyldes for det første hans flid, for en MBA-eksamen kommer man ikke sovende til. Men det skyldes også hans lidt usædvanlige familiehistorie.

Christian Zen Balguna er nemlig født og opvokset på Filippinerne, hvor hans mor Isabel mødte danske Martin Middelboe Sørensen. De to blev så forelskede, at de blev gift, men da Isabel flyttede til Danmark, var Christian lige præcis blevet for gammel til at blive familiesammenført med sin mor og hendes mand, så han måtte blive tilbage.

MBA

Master of Business Administration in General Management, bedre kendt som MBA, er en uddannelse der giver et grundigt indblik i de mange eksterne faktorer, der har indflydelse på virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Uddannelsen er for dig, der allerede har ledererfaring, og som ønsker at styrke dine internationale kompetencer.

Du får en række effektive redskaber og du lærer om:

  • Strategi
  • Økonomi
  • Ledelse
  • Marketing
  • HR

Du bliver i stand til at arbejde strategisk med virksomheden gennem researchmetoder, markedsføringsstrategi og medarbejderressourcer.

Al undervisning på uddannelsen foregår på engelsk.

Læs mere om uddannelsen >>

Med sine bare 23 år er Christian Zen Balguna er meget ung MBA-dimittend.

Grunduddannelse fra Filippinerne

Christian læste grunduddannelsen på Filippinerne:

- Og så valgte vi at give ham MBA-uddannelsen, så han kunne komme til Danmark og læse videre, fortæller Martin Middelboe Sørensen, der som en ekstra krølle på historien tilføjer, at hans to brødre i øvrigt er gift med Isabels to søstre.

Så tre danske brødre blev altså gift med tre filippinske søstre – dog ikke ved samme bryllup.

Christian Zen Balgunas forældre har støttet ham under uddannelsen.

En af de bedste skoler i England

Man kan læse MBA flere steder i Danmark, men Christian Zen Balguna valgte at læse på IBA i Kolding, fordi skolen her udbyder den krævende uddannelse i samarbejde med Coventry University Business School i England. Den er kåret som en af de allerbedste skoler i England.

- På den måde får man ved at læse her en dobbelt høj standard, mener Christian Zen Balguna.

Han har skrevet masterafhandling om globaliseringens betydning for en lokal virksomhed på Filippinerne, og hvordan den kan udvikles.

- Det har krævet nogle søvnløse nætter, for det er et stort arbejde at skrive afhandling, fortæller Christian Zen Balguna.

Kontakt