Top 8 pro anbefalinger: Sælg mere med dine nyhedsbreve (og få læserne til at elske dig!)

E-mail marketing præsterer fantastiske resultater. Med en ROI på 38 er e-mail en afgørende brik i din cross-media strategi og den vigtigste 1-til-1 kommunikationskanal for mange virksomheder. Det er ofte også dine kunders foretrukne kanal.

På dette webinar tager vi udgangspunkt i konferencen EMAIL SUMMIT 2019 i Odense Koncertsal samt Mette Wills analyse af 1.458 danske virksomheders brug af e-mail marketing og kommer med vores TOP 8 anbefalinger til dit arbejde med nyhedsbreve i 2019.

0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Webinar 10.00-11.00.
Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Webinaret er for dig, der arbejder professionelt med markedsføring og allerede har erfaring med e-mail marketing. Webinaret henvender sig således ikke til begyndere.

Værterne er Mette Will, Eric Will og Andreas Bach-Laursen.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til webinaret tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra Mette Will og IBA Erhvervsakademi Kolding og accepterer at modtage markedsføring på mail fra de to virksomheder. Du kan altid nemt afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevene.

Tidspunkt: 12. marts kl. 10-11 (LIVE)

Hvis du ikke har mulighed for at deltage LIVE, kan du i stedet bestille en optagelse, som er tilgængelig i 14 dage. Vi anbefaler dog klart LIVE-webinaret, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og chatte med andre, der er passionerede omkring e-mail marketing.

Der er 500 pladser til webinaret, som fordeles ”først til mølle”. Ved overbooking vil du blive tilbudt venteliste og/eller en optagelse.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.