Webinar

Succes med Salget i USA

Ønsker du at større succes med dine salgsaktiviteter i USA, forstå kulturen og undgå de typiske faldgruber i USA ? Så er dette webinar noget for dig. 

På webinaret vil Charlotte Nytoft dele sin erfaring fra 10 år på markedet. Vi kommer omkring en række af de faktorer, der er essentielle for at forstå at navigere på markedet med det rigtige "mind-set" og agere kulturelt-intelligent i dialogen med kunder og partnere i USA så risikoen for at "blive løbet over ende" reduceres og der opnås en hurtigere "time to market". Charlotte Nytoft har både arbejdet i USA som sælger/"road warrior" og som Sr. Commercial Advisor hos Eksportrådet. Herigennem har hun erfaret, at – på tværs af branche, virksomhedsstørrelse og eksportmodenhed – er det ofte er de samme udfordringer, virksomhederne oplever, der spænder ben for, at de opnår den succes i USA, som deres produkter/ydelser har potentiale til. Vi skal først og fremmest investere i at forstå hvordan dit produkt bringer værdi for de amerikanske kunder (og deres kunder), og forstå hvad der motiverer dine forhandlere til at "pushe" salget på markedet - og acceptere at forhandleren ikke er din kunde. Så er du ansvarlig for salget i USA, har du egne sælgere eller forhandlere i USA (typisk i en B2B sammenhæng), så er det værd at bruge en time på at få indsigt i hvordan du kommer til at stå stærkere på det amerikanske marked. 

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Din vært

Charlotte Nytoft har mere end 25 års erfaring med international forretningsudvikling, og har siden 2007 arbejdet med danske virksomheder, som ønsker at få fodfæste på det amerikanske marked. Hun hjælper ledelsen tilvejebringe markedsviden, som gør, at de kan træffe en kvalificeret beslutning om det ”næste bedste skridt” i forhold til markedet. Efter 10 år i USA er Charlotte tilbage i Danmark, og har etableret konsulentvirksomheden CNR-Consulting, hvor hun fortsat arbejder med danske virksomheder, der ønsker at stå stærkt på det amerikanske marked. Du kan se mere på https://eksport-usa.dk 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra arrangørerne Smart Academy og IBA. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene igen ved at bruge linket i bunden.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.