Status på LEAN, kom godt videre

En del danske virksomheder er godt i gang med LEAN-rejsen. Nogle er gået lidt i stå, mens andre har fået godt fodfæste og ønsker nu at videreudvikle elementerne.

Webinaret præsenterer eksempler på danske virksomheder som arbejder med LEAN, med fokus på hvor langt de er nået, og hvilke udfordringer man er stødt på undervejs.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlfnr.

Vi kigger på nogle af de værktøjer som anvendes i starten, samt de værktøjer, som skal sikre fortsat implementering af LEAN i virksomheden.

Det drejer sig bl.a. om:

  • A3 som projekt- og strategiværktøj
  • 5S, VSM, tidsstudier
  • Prioriteringsteknikker.

Webinaret afholdes i samarbejde med brancheforeningen Danske Maritime

En repræsentant fra Danske Maritime og Ahmed Abou Chawk, Vice President – Marine and Ports Denmark ABB, vil deltage i webinaret og bidrage til, at debatten også handler om udfordringer, der er kendetegnende for den maritime industri.

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbrev.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.