Webinar

Sociale medier - magten skifter

Magten er ved at skifte på de sociale medier, hvor en ny trend er på vej.

Og det er rigtig gode nyheder for dig – eller din virksomhed – hvis du skaber unikt indhold, det trækker brugere til de digitale platforme.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Vi skal alle lytte og reagere, når Instagrams øverste chef, Adam Mosseri, udtaler sådan her:

‌- I løbet af de næste ti år vil vi se et dramatisk magtskifte på de sociale medier - væk fra platforme som den, mit team og jeg er ansvarlige for, og til en gruppe mennesker, jeg vil beskrive som "creators".

Og hvad skal man så lægge i dét?

På dette webinar får du indblik i, hvad en ”creator” er. Du får også eksempler på, hvordan de allerede i dag udfordrer de sociale medier - og tjener penge på det indhold, de selv producerer.

En "creator" opbygger nemlig sit eget fællesskab, der ikke er dikteret af algoritmer under evig forandring. Fællesskabet er drevet af brugernes passion og interesse, som fuldstændig erstatter jagten på likes, views og impressions.

Hvem er det for?

Webinaret er for dig, som arbejder med at skabe digitalt indhold til sociale medier – uanset om du arbejder for dig selv eller en virksomhed.

Hvad får jeg ud af det?

Du får:

 • Viden om en helt ny tendens inden for de sociale medier.
 • Inspiration fra etablerede brands og nytænkende iværksættere, der allerede er begyndt at tage større ejerskab over deres eget indhold.
 • Konkrete redskaber til hvordan du selv kan opbygge et publikum og skabe indtjening på de sociale medier.

Om oplægsholden

Din vært på webinaret er Jesper Outzen, som underviser i digital markedsføring, kommunikation og kunstig intelligens på IBA.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

 • Jesper Outzen
  Jesper Outzen
  Underviser i digital markedsføring, kommunikation og kunstig intelligens
 • Andreas Bach-Laursen
  Andreas Bach-Laursen
  Lektor og uddannelsesleder