Webinar

Skab afgørende konkurrencefordele gennem bedre kundeindsigt

Grundlæggeren af Amazon.com, Jeff Bezos, har en gang sagt, at det ikke er så vigtigt for ham at vide noget om konkurrenterne – det er vigtigere at vide noget om kunderne, og det han reelt frygter mest ved konkurrenterne er, hvis de ved noget om kunderne, han ikke selv ved. Og det har han en pointe i. Kundeindsigt bliver en stadig vigtigere konkurrencefordel i en verden, som forandres mere og mere, og hurtigere og hurtigere, end nogensinde før, og hvor antallet af såkaldte ”touch points” mellem en virksomhed og dens kunder er steget markant i den digitale tidsalder. Deltag på webinaret og få en indføring i dette hastigt voksende fokusområde i morgendagens salg. Hvad er kundeindsigt, hvorfor er det så vigtigt, hvordan skabes en bedre kundeforståelse med afsæt i kunderejsen, og hvordan kan den indsamlede viden omsættes til øget kundeværdi ? er de fire grundlæggende spørgsmål, som webinaret forsøger at give et svar på ved hjælp af nogle let tilgængelige definitioner og værktøjer.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Kontakt os og styrk din virksomheds salg

Ud over dette webinar kan du også komme til et møde, hvor vi tester, benchmarker og udvikler salgspraksis i din virksomhed.

Lyder det interessant? Så kontakt Erik Gamrath via ERGA@iba.dk eller +45 2528 4459.

Ta’ en uddannelse inden for salg

Bliv skrap til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for virksomheden.

Hos IBA får du et grundigt indblik i de centrale marketingbegreber og praktiske salgsværktøjer, du kan bruge til at planlægge din vej til salgssucces.

Læs om akademiuddannelsen i Salg >>

Læs om diplomuddannelsen i Salg >>

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.