Webinar

Salget anno 2021

Aldrig har forandringerne i salgets verden vel været større end i 2020. En række megatrends har allerede i flere år haft stor indflydelse på salgsdicilinen – således også i 2020 – og i tilgift kom Corona krisen, som også har ændret dagsordenen for mange virksomheder og deres sælgere når det gælder kundemøder. Ved årsskiftet 2019/2020 blev det banebrydende forskningsprojekt ”Morgendagens Salg” lanceret med 7 konkrete salgsdyder, som kan hjælpe virksomhederne med at udbytte salgspotentialet bedre. Og i virkeligheden kom disse råd på et velvalgt tidspunkt – aldrig har det været vigtigere at tænke salg på en anden måde end netop nu

Ved indgange til 2021 er mange virksomheder så igen ude og skal erobre markedsandele i et marked præget ikke bare af forandringer men også mindre investeringslystne kunder, længere beslutningsprocesser og øget konkurrence. Tag med på dette webinar og bliv klædt på til kampen. Få inspiration, tips og konkrete værktøjer,  til, hvordan du kan professionalisere dit salg, arbejde mere strategisk og målrettet og skabe bedre og anderledes kunderelationer, så det er fremtidssikret og ikke baseret på den måde man engang solgte på. Hør samtidig om IBA`s forskellige initiativer til at følge med udviklingen på salgsuddannelsesområdet.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Kontakt os og styrk din virksomheds salg

Ud over dette webinar kan du også komme til et møde, hvor vi tester, benchmarker og udvikler salgspraksis i din virksomhed.

Lyder det interessant? Så kontakt Erik Gamrath via ERGA@iba.dk eller +45 2528 4459.

Ta’ en uddannelse inden for salg

Bliv skrap til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for virksomheden.

Hos IBA får du et grundigt indblik i de centrale marketingbegreber og praktiske salgsværktøjer, du kan bruge til at planlægge din vej til salgssucces.

Læs om akademiuddannelsen i Salg >>

Læs om diplomuddannelsen i Salg >>

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.