Salg af serviceydelser – sådan løser du de særlige salgsudfordringer, når produktet ikke er fysisk

Salg er salg vil mange måske sige, men salg af immaterielle serviceydelser, rådgivning og lignende er alligevel anderledes end salg af fysiske produkter. Kundernes købsproces er ofte mere kompleks, salget er mere tillidsbaseret, og sælgerens ekspertrolle stiller særlig store krav til kommunikationen.
Deltag på dette webinar og få nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan du brænder mere igennem på kundemøderne, når du sælger rådgivning og serviceydelser fremfor fysiske produkter. Hør bl.a. om tillidens betydning og hvordan den skabes, hvordan du adresserer de behov kunderne ofte ikke selv er klar over de har uden at tale ned til kunden, og hvordan du præsenterer din løsning på en måde, hvor kunden tager ejerskab og forhåbentlig ender med at købe. Og selvfølgelig også, hvordan du kan udnytte tilliden til at gøre dine tilfredse kunder til ambassadører, som hjælper dig med at skaffe nye.

 

0 kroner (det koster kun din mailadresse)

Webinar 09.00-10.00.
Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Kontakt os og styrk din virksomheds salg

Ud over dette webinar kan du også komme til et møde, hvor vi tester, benchmarker og udvikler salgspraksis i din virksomhed.

Lyder det interessant? Så kontakt Erik Gamrath via ERGA@iba.dk eller +45 2528 4459.

Ta’ en uddannelse inden for salg

Bliv skrap til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for virksomheden.

Hos IBA får du et grundigt indblik i de centrale marketingbegreber og praktiske salgsværktøjer, du kan bruge til at planlægge din vej til salgssucces.

Læs om akademiuddannelsen i Salg >>

Læs om diplomuddannelsen i Salg >>

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.