Webinar: Business Danmark

Sådan erobrer du nye kunder post-corona

I 2021 er den altoverskyggende mission i mange virksomheder at erobre markedsandele. Sultne efter at vinde nye kunder og kompensere for salgsnedgangen under coronakrisen.

Fakta

  • Studiestart: 17. marts 2021
  • Varighed: 45 minutter

Tilmeld dig her - og vær med via Zoom.
Onsdag den 17. marts kl. 15.00-15.45.

Men det skal ske i et radikalt forandret marked med benhård konkurrence, hvor kun de bedste vil lykkes. Købsprocessen er bl.a. blevet længere, mere digital og mere kompleks – samtidig er kunderne blevet langt mindre risikovillige og investeringslystne end tidligere.

Hvilke konkrete tiltag og salgsværktøjer kan øge din succesrate i dette scenarie?  Det får du svar på i dette webinar, hvor oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – giver inspiration og konkrete værktøjer til dit opsøgende salg. Ikke mindst hvordan du klarer udfordringen med at skabe tillid og værdi overfor kundeemner, du ikke har relationer til i forvejen.

Tilmelding

Onsdag den 17. marts kl. 15.00-15.45.

Tilmeld dig mødet via Zoom her.

Webinar deltagelse

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel, IBA Kolding og Business Danmark. Efter webinaret får du præsentationen, information om Morgendagens Salg og en evalueringsmail.

OBS: Tilmelding, information og evaluering foregår via Business Danmark.

Kontakt

  • Jens Lassen
    Jens Lassen
    Indehaver af Ekspansion. Underviser i strategisk salg, eksportsalg, branche- og konkurrentanalyse.