Webinar

Projekters mål

Ethvert projekt sættes i verden for at levere noget helt bestemt, f.eks. udvikling af et nyt produkt eller sammenlægning med en anden virksomhed. Meningen er, at produktet eller sammenlægningen på sigt skal gøre en bestemt forskel. Men hvilken?

Hvad er projektets mål? Hvordan kan de formuleres? Hvordan skal de måles? Hvem er ansvarlig for at de nås?

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 11:00 - 11:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Når projektet startes op, er det afgørende at lave en skarp målbeskrivelse – ellers er der stor risiko for, at projektet kører af sporet undervejs, fordi forventningerne til projektet ikke er afklaret, ansvarsforholdene er utydelige, og det er umuligt at afgøre, om projektet var en succes.

På webinaret kommer vi ind på:

  • Grundbegreber
  • Målbeskrivelsen
  • Målhierarki
  • Mål i forhold til tid.

Din vært på webinaret er

Din vært på webinaret Projekters mål er Søren Løvlund Mandsberg, der er Lektor og Seniorkonsulent på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Sådan deltager du

Du deltager på webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Uddannelseschef

Undervisere