Webinar

Projekter er konfliktmagneter

Dit projekt er en konfliktmagnet.

På dette webinar får du indblik i, hvorfor og hvordan konflikter opstår i projekter. Og du får bud på, hvad du kan gøre, så konflikterne ikke eskalerer.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Konflikter udgør ofte en risiko for projekter. Derfor må man som projektleder navigere klogt i sin interessenthåndtering. Forsøge at tage konflikterne i opløbet og undgå at de løber løbsk. Det stiller krav til projektlederen, som ikke må lukke øjnene for konflikten – og som er bevist om egen rolle og indflydelse på at håndtere konflikten.

Projektlederen skal derfor kende sine interessenter og interessere sig for mennesker. Derfor får du på dette webinar inspiration til, hvordan du som projektleder navigerer klogt i interessekonflikter og interessenternes reaktionsmønstre.

Om oplægsholderen

Din vært Marie Føgh Beirholm er lektor på IBA og underviser på efteruddannelser inden for projektledelse.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt