Megatrends indenfor salg

Hvad skal fremtidens sælger mestre for at få succes?

Verden forandres hurtigere end nogensinde før. Også når det gælder salg.

Kunderne digitaliserer store dele af deres købsproces og bliver mere selvhjulpne – og selvdiagnosticerede. Og de er mindre tilbøjelige til at reagere på kold canvas fra sælgere og virksomheder, de ikke kender.

Fremtidens sælger skal derfor både kunne skabe tillid, kommunikere digitalt og samtidig udfordre kundernes egen selvdiagnostisering konstruktivt for at få succes.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Selvom vi globaliseres og arbejder på tværs af landegrænser og verdensdele, bliver produkter og ydelser mange måder mere ens på tværs af det stigende antal udbydere. Så fremtidens sælger er derfor nødt til at kunne positionere sig effektivt fra konkurrenterne.

Kom med på webinaret og få tips til, hvordan du som sælger eller salgsleder håndterer de nuværende og fremtidige megatrends.

Du lærer blandt andet om:

  • Hvordan du som sælger eller salgsleder konstruerer et skarpt værdibudskab, der skaber interesse ved kunden med det samme.
  • Hvordan du, fx på de digitale platforme, kan skabe tillid til dine kunder allerede inden du møder dem.
  • Hvordan du ved hjælp af de nyeste spørgeteknikker kan udfordre kunderne positivt og konstruktivt.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt IBA og evt. samarbejdspartnere's nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.