Marketing automation for begyndere

Et af de helt hotte begreber blandt marketinginteresserede er ”marketing automation”. Men hvad dækker det egentlig over, hvilke udtryk skal du have styr på og, hvad kan man forvente af en marketing automation platform?

På dette webinar får du forklaret de nye begreber, du får eksempler fra virksomheder, der sparer tid med automatiserede og intelligente email flows, og du lærer, hvordan du kan planlægge det hele, så indholdet bliver motoren i marketingafdelingen. Du får med andre ord et godt overblik over mulighederne med marketing automation og idéer til, hvordan du selv kan komme i gang.

Gratis webinar
Varighed: 1 time

Webinar kl. 09.00-10.00
Du deltager online via din computer eller tablet.

Tilmeld

Joakim Ditlev har arbejdet med content marketing siden 2008. Han er partner i konsulentvirksomheden Messbar, er medforfatter til Content Marketing Bogen og har mere end 200 blogindlæg om emnet på samvittigheden på www.contentmarketing.dk. Joakim har i flere år været en af vores faste gæsteundervisere og han er holdleder på uddannelsen, Content Marketing Manager

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbrev.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Undervisere

  • Joakim Ditlev
    Joakim Ditlev
    Blogger, konsulent og indehaver af Content Marketing DK. Underviser i Content Marketing.
  • Andreas Bach-Laursen
    Andreas Bach-Laursen
    Lektor