Webinar

Kunstig intelligens

2022 har været et vildt år for kunstig intelligens og 2023 ser ud til at blive endnu vildere. Vi kan nu tale med vores kunstige intelligenser, vi kan få dem til at skabe kunst og de skriver computerkode bedre end mennesker.

Hvorfor går det så stærkt med kunstig intelligens lige nu? Hvor kommer det fra, hvordan fungerer det, og hvilke konsekvenser får det for vores privat- og arbejdsliv.

Det får du alt sammen svarene på i dette oplæg af Peter Svarre, som er forfatter til bogen Hvad skal vi med mennesker?

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

I webinaret kommer du til at høre historien bag kunstig intelligens, du kommer til at forstå, hvordan moderne kunstig intelligens fungerer, og du vil se eksempler på brug af kunstig intelligens, som kan inspirere dig til at bruge kunstig intelligens i dit arbejde.

Billede af Peter Svarre

Om Peter Svarre

Peter Svarre er uddannet i Statskundskab og arbejder som konsulent, foredragsholder og forfatter. Han arbejder med brugervenlighedstest, har bygget hjemmesider, rådgivet om sociale medier, skrevet bøger og holdt foredrag om alt fra kunstig intelligens til arbejdsglæde.

Tilmeld dig også webinaret om Digital etik med Peter Svarre

Hvordan skaber man etisk digitalt design? Det giver Peter Svarre dig svaret på i webinaret "Digital etik" den 29. marts 2023.

Tilmeld dig webinaret her.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Jesper Outzen
    Jesper Outzen
    Underviser i digital markedsføring, kommunikation og kunstig intelligens