Webinar

Kunstig eller naturlig intelligens – hvad sælger bedst?

Kunstig intelligens er den måske hurtigst voksende megatrend her i 2023. Stort set alle brancher er nødt til at forholde sig til begrebet. Og det gælder også i salg.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Mange frygter, at maskiner på sigt overtager sælgeres job. Men sådan behøver det ikke blive. På dette webinar sætter vi salgsfunktionen under lup med i en tid med AI. Hvis du deltager, får du blandt andet:

  • En overordnet definition af begrebet kunstig intelligens – sat ind i en salgskontekst. Du får masser af eksempler på, hvordan du kan bruge kunstig intelligens i dit salgsarbejde.
  • Et indblik i hvordan den menneskelige hjerne fungerer hos de kunder, vi skal sælge til. Og hvorfor der stadig er en lang række områder indenfor salg, som kræver kontakt mellem mennesker for at blive en succes.
  • Et bud på hvornår brug kunstig intelligens giver mening i salgsarbejdet.
  • En række af de værktøjer, som erfaringsmæssigt virker allerbedst i salg – også med brug af kunstig intelligens.

Webinaret tager udgangspunkt i et par videoer, som sættes ind i en salgskontekst. Det giver dig et bedre overblik over AI’s muligheder og begrænsninger, når det gælder salg og kundeservice.

Din vært på webinaret er

Jens Lassen, som er lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding og hovedunderviser på salgsfagene på både akademi- og diplomniveau. Han har mere end 35 års praktisk erfaring med salg og salgsledelse, er aktivt bestyrelsesmedlem ved siden af undervisergerningen, og har skrevet flere bøger om salg.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt