Webinar

Kan positiv psykologi hjælpe i kriser?

Hvad har positiv psykologi med Coronakrisen at gøre, og hvordan kan vi bruge det til at nedsætte stress og styrke din trivsel.

Lige nu er en svær tid for mange – Det er måske ikke den første og sikkert ikke den sidste svære tid, du og din organisation skal igennem. Svære tider, uanset om de er skabt af smitsomme sygdomme eller ej, kan påvirke vores trivsel og mentale sundhed.

For øjeblikket kan det være isolationen, bekymringerne om smittefare eller økonomi og den generelle usikkerhed, der vælter op  os. Tanker og emotioner, der kan føre til symptomer på både stress, udbrændthed og depression. 

Den positive psykologi er optaget af, hvad der skaber trivsel for os mennesker.

  • Men er det overhovedet relevant at tale om trivsel, når vi udsættes for kriser?
  • Giver det i det hele taget mening at tale om mental sundhed, når vi har med en smitsom sygdom at gøre?
  • Og hvordan hænger positiv psykologi sammen med de mange anbefalinger fra sundhedsorganisationer såsom WHO og Sundhedsstyrelsen?
0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Webinar 14.00-15.00.
Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

På dette webinar undersøger vi disse spørgsmål for at blive klogere på, hvad der kan hjælpe den enkelte og organisationer igennem kriser ved hjælp af positiv psykologi. Vi samler gode værktøjer op undervejs, som du og din organisation kan bruge på at opøve en bedre trivsel og mental sundhed.

Men vi går kritisk til værks på den positive psykologi og spørger om den enkelte ”bare skal holde sig positiv”? Og om der er quick fixes til krisen?

Din vært

Stine Hjortshøj Lajer er adjunkt og underviser på blandt andet Akademiuddannelsen i Ledelse ved IBA. Hun er tidligere selvstændig konsulent og har været innovations- og udviklingschef for en mellemstor dansk virksomhed, hvor hendes arbejde var centreret omkring den menneskelige dimension af organisationsudvikling, herunder det sociale aspekt af bæredygtighedsarbejdet.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra arrangørerne IBA. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene igen ved at bruge linket i bunden.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Undervisere

  • Stine Hjortshøj Lajer
    Stine Hjortshøj Lajer
    Adjunkt