Webinar

Innovation i praksis

Hvad skal der til for at din afdeling og din virksomhed kan skabe en udviklende og fremtidssikret forretning gennem innovation? Med fokus på åbne/lukke processer ogprototyping giver webinaret dig svar på, hvordan du konkret og praktisk kan arbejde med hele innovationsprocessen.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Du får metoder og værktøjer som kan bruges til at understøtte udvikling og innovationen i din dagligdag. Dermed kan du hjælpe til, at din virksomhed er på forkant af trends i markedet og skabe mere værdi for jeres kunder.

På Webinaret hører du om:

  • Innovative processer
  • Kreative metodikker
  • Organisering af innovation og teamledelse

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der gerne vil have metoderne til at lede innovative processer. Det er for dig, der ønsker at bygge innovationskompetencer på din eksisterende faglighed. Du kan være leder, men du kan også sidde med et specifikt fagområde i organisationen eller være virksomhedens generalist.

Vært

Thomas Gerstrøm på thge@iba.dk, telefonnummer 23 66 39 00

Thomas har gennem 14 år arbejdet med ledelse- og organisationer, dels som øverste leder og mellemleder samt undervist og faciliteret private og offentlige organisationer.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

 

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

 

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Thomas Gerstrøm
    Thomas Gerstrøm
    Adjunkt