Hør nærmere om eksportsælgeruddannelsen - 2020

I Danmark har vi mange succesfulde eksportvirksomheder. Men det er stadig kun et fåtal af de danske virksomheder, som for alvor har knækket koden, når det gælder opskriften på eksportsucces.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

For at komme rigtig i gang med eksport, eller udnytte markedernes potentiale bedre, kræves specifik viden og konkrete værktøjer, som kan omsætte denne viden til resultater.

Og det er lige præcis hvad Eksportsælgeruddannelsen - som udbydes i et samarbejde mellem IBA, Kolding, og Eksportforeningen - tilbyder. Uddannelsen foregår over 8 undervisningsdage, spredt ud over ca. 2 måneder. Den er fleksibel og tilrettelagt således, at man sagtens kan være med, selv om man har rejsedage undervejs. Der er nemlig både opsamlingswebinarer og digitale læringsplatforme inkluderet.

På webinaret fortæller vi om:

På dette webinar vil vi fortælle lidt mere om uddannelsens indhold, introducere undervisere såvel som indlægsholdere og fortælle om uddannelsens opbygning samt tilskudsmuligheder.Og så vil der selvfølgelig være rig mulighed for at besvare konkrete spørgsmål som bl.a.:

  • Hvordan foregår uddannelsen i praksis?
  • Hvilke konkrete emner kommer jeg igennem? 
  • Kan jeg bruge indholdet i mit arbejde?
  • Hvad siger tidligere deltagere?

Sådan deltager du 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til webinaret bliver du automatisk tilmeldt IBAs nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.