Få succes med community management

Taler du med dit community? Og har du overhovedet et?

På webinaret sætter vi fokus på, hvordan du opbygger og plejer online communities. Vi bruger masser af eksempler på succes'er og fiaskoer på sociale medier.

Der er rig mulighed for at spørge ind til de konkrete cases og strategiske overvejelser.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Hvad lærer du om?

Soicale medier og community management er ikke hvad det har været. Flere og flere oplever at blive modarbejdet af algoritmer, der gør indsatsen for likes og engagement til en kamp. It´s a battle out there!

På webinaret stiller vi skarpt på, hvordan du får succes med community building og får mere ud af den tid, du allerede bruger på sociale medier. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan du bedst strukturerer din tid og dit indhold, og giver dig blod på tanden, så du kommer væk fra computeren og ud i verden (eller virksomheden), hvor du kan opsnuse de gode historier.

Din underviser

Tobias arbejder med digital kommunikation mage alle leder og kanter, og har især specialiseret sig i sociale medier og opbygning af communities med afsæt i brugerindsigt, data og kreativ formidling. Han har tidligere blandt andet skabt Danmarks største community om økologi (I love øko), og er i dag Chief Advisor hos Campfire & co.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.