Webinar

Er der salg i bæredygtighed?

Bæredygtighed er på alles læber her i 2023. Og nogle eksperter mener, at bæredygtighed udvikler sig fra megatrend til en præmis for overhovedet at få forretningsmæssigt succes i fremtiden.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Men hvad dækker begrebet egentlig over? Og er det overhovedet relevant for salgsfunktionen i en virksomhed? Det får du svar på i dette webinar. Du får:

  • En konkretisering af hvad bæredygtighed betyder i en salgsmæssig kontekst. Og hvorfor det ikke længere er et spørgsmål om, hvorvidt du skal tænke det ind i dit salg - men hvor hurtigt.
  • Inspiration til at øge dit salg gennem et øget fokus på bæredygtighed.
  • Et par værktøjer til at skabe øget fokus på bæredygtighed som salgsargument i salgsorganisationen (så det hele ikke bare bliver ved snakken og de gode intentioner). 

Og som en del af webinaret vil også indgå en konkret virksomhedscase fra en virksomhed, som har gjort sig de første erfaringer på området.

Dine værter på webinaret er

  • Jens Lassen som er lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding og hovedunderviser på salgsfagene på både akademi- og diplomniveau. Han har mere end 35 års praktisk erfaring med salg og salgsledelse, er aktivt bestyrelsesmedlem ved siden af undervisergerningen, og har skrevet flere bøger om salg.
  • Poul Von Wowern, som er ejer af konsulentfirmaet Von Wowern Consult hvor han hjælper virksomheder med den kommercielle tilgang, og derigennem opnå større differentiering fra konkurrenterne, skabe en bedre bundlinje og få endnu mere tilfredse kunder – ved at bruge en værdibaseret kommerciel tilgang. Han har i de sidste 8 år også været Associate Professor på VIA University College, hvor han har undervist og forsket internationalt i både salg og bæredygtighed.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig IBA og konsulentfirmaet Von Wowern Consults nyhedsbreve. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt