Webinar

Effektiv risikostyring i projekter

Risici er et grundvilkår for projekter, fordi vi laver noget, vi ikke har gjort før. Tricket er at identificere risiciene up-front og forholde sig til dem. Hvor alvorlige er de? Hvad kan der gøres for at imødegå dem?

Identifikation af risici up-front er desuden en vigtig del af beslutningsgrundlaget for, om projektet overhovedet skal igangsættes eller fortsætte. Vi skal vurdere om vi kan leve med de risici, der foreligger.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Hvem henvender webinaret sig til?

Webinaret er både for nye projektledere, for projektdeltagere og for erfarne projektledere, som har brug for input til, hvordan man kan håndtere risici.

På webinaret kommer vi ind på:

  • Hvad risici er.
  • Hvad der indgår i risikostyring.
  • Håndtering af risici.
  • Organisering af risikostyring.
Billede af webinarværten Marie

Din vært: Marie Føgh Beirholm

Din vært ved webinaret er Marie Føgh Beirholm. Marie er Lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA
Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt