Webinar

Dygtig salgsledelse er afgørende for at indfri vækstpotentialet

Forskningsprojektet ”Morgendagens salg” fra 2019 og 2020 identificerer 7 konkrete salgsyder, som kan hjælpe danske virksomheder med at udnytte deres vækstpotentiale. En af disse dyder er salgsdyd 3, som fastslår, at de virksomheder, hvor salgsledere går forrest med at aktivere og udvikle sælgernes tilgang til salg, klarer sig markant bedre end virksomheder med svag salgsledelse. Faktisk er det den af de 7 salgsdyder, hvor forskningen har kunnet påpege den største forskel i succesraten blandt virksomhederne i analysen.

Helt konkret siger salgsdyd 3, at virksomheder bl.a. bør arbejde målrettet med salgsprocesser, forandringsparathed, målstyring, motivation og udvikling samt sparring og coaching i forhold til den enkelte sælger for at indfri de fulde vækstpotentiale. Samtidig fastslås, at de bedste salgsledere også arbejder aktivt med at skabe kundeorientering i hele virksomheden og forbedre samarbejdet med de andre afdelinger.

Deltag på dette webinar og få en uddybning af, hvad der ligger bag salgsdyd 3 fra Morgendagens salg. Få samtidig et par tips – og konkrete værktøjer – til, hvordan salgsledelsesdiciplinen bedst udføres under hensyntagen til salgslederens mange opgaver og udfordringer.

0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Webinar 09.00-10.00.
Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Kontakt os og styrk din virksomheds salg

Ud over dette webinar kan du også komme til et møde, hvor vi tester, benchmarker og udvikler salgspraksis i din virksomhed.

Lyder det interessant? Så kontakt Erik Gamrath via ERGA@iba.dk eller +45 2528 4459.

Ta’ en uddannelse inden for salg

Bliv skrap til at udvikle effektive analyser og strategier, der skaber resultater for virksomheden.

Hos IBA får du et grundigt indblik i de centrale marketingbegreber og praktiske salgsværktøjer, du kan bruge til at planlægge din vej til salgssucces.

Læs om akademiuddannelsen i Salg >>

Læs om diplomuddannelsen i Salg >>

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.