Webinar: Business Danmark

Din guide til virtuelle kundemøder

Du og dine sælgere har garanteret i årevis kørt fysiske kundemøder med en sikker hånd på rattet. Men coronaens krav om fysisk afstand har flyttet mange møder ind i det virtuelle rum på Teams eller Zoom. Her kan man ikke blot overføre de hidtidige succesfulde salgsrutiner én til én. For når møderummet ændrer sig, forandrer forudsætninger for succes og virkemidler sig også.

Fakta

  • Studiestart: 18. februar 2021
  • Varighed: 45 minutter

Tilmeld dig her - og vær med via Zoom.
Torsdag 18. februar kl. 09.00-09.45.

I en verden med stigende krav er det vigtigere end nogensinde, at sælgere og salgsledere træffer bevidste værdiskabende valg og trimmer salgsprocessen. Det gælder især den oplagte udnyttelse af teknologi og teamsalg i den virtuelle kundedialog. Virtuelle kundemøder er derfor kommet for at blive.

På dette webinar gennemgår oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” - hvilke metoder og kommunikationsværktøjer, som kan styrke din effektivitet og konkurrencekraft i det virtuelle møde.

Tilmelding

Torsdag den 18. februar kl. 09.00-09.45.

Tilmeld dig mødet via Zoom her.

Webinar deltagelse

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel, IBA Kolding og Business Danmark. Efter webinaret får du præsentationen, information om Morgendagens Salg og en evalueringsmail.

OBS: Tilmelding, information og evaluering foregår via Business Danmark.

Kontakt

  • Jens Lassen
    Jens Lassen
    Indehaver af Ekspansion. Underviser i strategisk salg, eksportsalg, branche- og konkurrentanalyse.