Digitale marketing-trends i 2019: Disse tendenser må du ikke overse

Det kan ikke komme bag på mange, at udviklingen inden for digital markedsføring går lynende hurtig. Selvom man til daglig beskæftiger sig med markedsføring, kan det være svært at have fingeren på pulsen og følge med i udviklingen. Der kommer hele tiden nye platforme og teknologier på markedet mens de eksisterende bliver forfinet, videreudviklet og byder på helt nye muligheder.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På webinaret møder du Johnny Termannsen og Rune Hansen fra s360, som vil gøre dig klogere på, hvilke nye digitale marketingtrends du skal være opmærksom på og give dig et par gode råd til hvordan du skal prioritere dine marketingressourcer i 2019. Undervejs vil de gennemgå nogle eksempler på digital markedsføring, som er på forkant med udviklingen.

Du kommer bl.a. til at høre om:

  • Den digitale og komplekse kunderejse
  • Kunstig intelligens og mashine learnings rolle i marketing
  • SEO i 2019
  • Og meget mere end det

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til IBAs og OnlinePartners nyhedsbreve. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevene, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.