Webinar

Digital strategi – Bullshit eller brugbar køreplan for værdiskabelse?

Du kender det måske godt? Når I snakker om strategi i din organisation, så forbliver det snak. Og hvis I endelig får skrevet noget ned, så er det alt for overfladisk eller så langhåret, at det ikke giver mening for andre end dem, der har skrevet det.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Eller måske har du oplevet, at nye teknologier og platforme pludselig får jorden til at skælve under jer og udfordre jeres forretningsmodel eller måske endda hele jeres branche?

I en digital verden, hvor tingene udvikler sig hurtigt (og ofte uforudsigeligt), bliver du nødt til at arbejde mere dynamisk med dine strategier. Det duer ikke længere, at du laver 5 eller 10 års-planer for dine virksomhed, som du gjorde i ”gamle dage”. Du bliver nødt til at være agil (også i dit strategiske arbejde), så din virksomhed kan håndtere den teknologiske udvikling, men også markedsforholdene og kundernes adfærd, som hele tiden påvirkes af den digitale udvikling.‌

I dette webinar kan du blive klogere på, hvordan du kan arbejde med digitale og dynamiske strategier, som kan omsættes til konkrete og forståelige handlinger, som kan skabe værdi i din organisation – uden bullshit.

Om oplægsholderen

Din vært på webinaret er Andreas Bach-Laursen, som er lektor på IBA og underviser på efteruddannelser indenfor digital markedsføring, kommunikation og strategi. Andreas er desuden også medforfatter til bogen: Morgendagens Digitale Salg & Markedsføring, som udkom i sommeren 2022.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve
Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.