Webinar

Det Grønne Bord: Er det en AND?

Om fremtidens behov for læring i organisationer

I første udgave af ”Det Grønne Bord” inviterer vi nysgerrigt organisatorisk læring ind. For er det en AND? Eller hvad er det?

Er det kommet dertil, at organisatorisk læring i mange virksomheder er et lidt forhutlet begreb, der lugter det af folkeskolen anno 2000 og 20 år gamle bøger om den lærende organisation. Eller hvilke andre forudindtagede holdninger hersker der om begrebet læring i virksomheder i dag? Og er de berettigede?

Vi har tænkt os at tage organisatorisk læring med til ”Det Grønne Bord” og give det plads til at folde sig ud. Men for at gøre det, så må vi først finde ud af, hvad læring er – i virksomhederne? Og hvorfor det overhovedet giver mening at arbejde med læring? Er det ikke bare noget, HR tager sig af, når vi skal på kursus… Eller kan det noget andet?

Hvilken værdi kan læring tilføre virksomheden – og kan vi måle denne læring?

Vi vil hele vejen rundt og stiller kritisk spørgsmål ved virksomheders fremtidige arbejde og hvilke elementer, der bliver vigtige for at kunne overleve i en evigt foranderlig og mere kompleks fremtid.

Se eller lyt med på dette webinar d. 27. maj 2020 kl. 09.00.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

”Det Grønne Bord”

– Er en række af webinarer, hvor vi sætter viden på prøve.

”Det grønne bord” er et nyt format af webinarer. Her ruller vi den ”grønne dug” ud og inviterer hver gang en vigtig organisatorisk og forretningsmæssig udfordring indenfor til ”eksamen”. Webinarenes emner kan være relaterede, så du ved at se flere får en bredere indsigt i et felt, men de kan også ses hver for sig.

Vi går videnskabeligt til værks. Webinaret er derfor delt op i tre bidder; så du først får indsigt i, hvad forskningen siger, dernæst hvordan det hele tager sig ud i praksis og til sidst vil vi gå i dialog med emnet.

Første samling webinarer vil føre dig ind i virksomhedens udviklingsrum, hvor du kan få bedre greb om, hvordan I kan gøre jeres virksomhed klar til en usikker og mere kompleks fremtid.

Vi vil bruge forskningen til at undres over, hvordan det står til i den organisatoriske virkelighed. Får vi arbejdet med læring og innovation – eller er det bare pseudobegreber? Er ledelse heraf reduceret til en tommel op eller ned på innovationsprojekters rentabilitet og evne til at skabe øget vækst? Og kan man i øvrigt styre læring og innovation?

Disse spørgsmål og mange flere vil vi undersøge i de følgende webinarer: Er det en AND? Kan det flyve? Og Kan det tøjles?

Dine værter

Fredrik Seistrup er Lektor på IBA i Kolding og underviser bl.a. på Akademi- og diplomuddannelserne i Ledelse, Innovation og HR. I det daglige arbejder Fredrik i spændingsfeltet ledelse, innovation og læring. Han faciliterer forløb for mere end 250 ledere og medarbejdere hvert år – både ude i virksomhederne samt på IBA. Denne spændvidde giver Fredrik et solidt udgangspunkt for at opdyrke hans nysgerrighed på; hvordan processer i organisationerne kan optimeres med udgangspunkt i de fremtidige krav som organisationerne møder i markedet. Fredriks arbejde har blandt andet budt på deltagelse i nationale og internationale forskningsprojekter og kastet en master i Digital innovation af sig.

Stine Hjortshøj Lajer er adjunkt på IBA Kolding, hvor hun blandt andet underviser på Akademiuddannelsen i Ledelse. Her faciliterer Stine processer indenfor innovation, læring og forandringsledelse, der skal skabe mere ledelseskraft i organisationerne og bedre forudsætninger for vækst og værdiskabelse. Disse processer undersøger hun nysgerrigt gennem sin tilknytning til flere danske virksomheder, et internationalt forskningsprojekt og hendes daglige dialog med ledere og medarbejdere på tværs af brancher.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra arrangørerne Smart Academy og IBA. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene igen ved at bruge linket i bunden.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.