Webinar

Brug dit netværk og boost din forretningsudvikling

Som virksomhed er man afhængig af sine relationer – til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere for at kunne drive forretning. Vi har hørt det i mange sammenhænge – helheden er mere end summen af de enkelte dele – og sådan er det også med virksomhedens relationer, der tilsammen udgør virksomhedens netværk.

Fordi virksomheder er afhængige af andre i deres netværk, kan netværket både fungere som en spændetrøje for, hvad en virksomhed kan og ikke kan, men netværket muliggør også, at virksomheden kan udvikle sig. Det kan derfor være svært at udvikle forretningen uden også at kigge nærmere på de relationer virksomheden indgår i. 

0 kroner (det koster kun din mailadresse)
Varighed: 1 time

Webinar kl. 15.00-16.00.
Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Hvis du oplever problemer med webinaradgangen før eller under webinaret, så kontakt venligst webinarholderen, Lars Jespersen på ljes@iba.dk.

Tilmeld

Gennem dette webinar bliver du klogere på

  • Hvorfor og hvordan virksomhedens netværk spiller en rolle når virksomheden skal udvikles.
  • Hvorfor kvaliteten og effektiviteten af relationer har betydning.
  • Hvad du kan gøre.
  • Hvordan du kan definere sit netværk.
  • Hvordan du man bruge netværksviden når virksomheden skal udvikles.
Oplægsholder Kiki Mikkelsen

Kiki Mikkelsen er oplægsholder på dette webinar. Kiki har i mere end 10 år arbejdet med forretningsudvikling og har i en årrække været ansat i Isabella A/S som erhvervsforsker i forretningsudvikling og strategi. 

 

Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Executive MBA uddannelse

IBA tilbyder uddannelser på flere akademiske niveauer. Du vil på webinarer høre nærmere om vores Executive MBA uddannelse, som vi tilbyder i samarbejde med Coventry University.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.