Webinar

Boost dit salg gennem forhandlere

Her får du formlen på det perfekte partnerskab mellem leverandør og forhandler

Sælger din virksomhed via eksterne grossister, detailbutikker eller digitale markedspladser?

Så ved du godt, at man ikke altid styre forhandlerens indsats, sådan at der er fokus på netop dine produkter (som ellers skal retfærdiggøre den del af avancen, som mellemleddet får).

Få din plads her
Varighed: 45 min.

Beskrivelse
Webinar 15:00 - 15:45. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Dette webinar handler om at ændre dit mindset. Og formålet er, at i stedet for at sælge ”til” en forhandler – ja, så sælger du ”gennem” en forhandler.

Du vil gå fra webinaret med disse 4 pointer:

  1. En roadmap. som viser, hvornår det giver mening at sælge gennem forhandlere – og hvornår det ikke gør.
  2. Den ideelle profil på en forhandler.
  3. Et konkret værktøj, når du skal søge efter den gode forhandler.
  4. Svar på hvordan du motiverer forhandlere, så de har maksimalt fokus på netop dine produkter.

Om oplægsholderen

Din vært på webinaret er Jens Lassen, som er lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding og hovedunderviser på salgsfagene på både akademi- og diplomniveau.

Han har mere end 35 års praktisk erfaring med salg og salgsledelse, er aktivt bestyrelsesmedlem ved siden af undervisergerningen, og har skrevet flere bøger om salg.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt