Boost dit salg gennem forhandlere

Sælger din virksomhed via eksterne grossister, fysiske detailbutikker eller digitale markedspladser? Så ved du sikkert alt for godt, at du som leverandør ikke altid kan styre forhandlerens indsats og fokus på netop dine produkter. Men sådan behøver det ikke være.

Fakta

  • Studiestart: 19. maj 2021
  • Varighed: 45 minutter

Tilmeld dig her - og vær med via Zoom.
Onsdag den 19. maj kl. 09.00-09.45.

For selv om ingen af os er herre over trends i omverden, coronakriser eller vejret - og hvordan det påvirker salget - så er der rigtig mange ting, du rent faktisk kan øve indflydelse på. Du skal først og fremmest arbejde med dit mindset. Som leverandør sælger du ikke til en forhandler, men til slutkunder gennem en forhandler.

Hvordan du folder dette mindset ud i praksis og skaber et perfekt partnerskab? Det får du svar på i dette webinar, hvor oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – giver inspiration og konkrete værktøjer som gør det nemmere at finde de bedste forhandlere, motivere dem og sælge mere – off- og online.

Tilmelding

Onsdag den 19. maj kl. 09.00-09.45.

Tilmeld dig mødet via Zoom her.

Webinar deltagelse

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel, IBA Kolding og Business Danmark. Efter webinaret får du præsentationen, information om Morgendagens Salg og en evalueringsmail.

OBS: Tilmelding, information og evaluering foregår via Business Danmark.