Amazon - ven eller fjende?

Kom og bliv klogere på Amazon – og hvordan du selv kan få adgang til 340 mio. købeklare kunder på verdensplan. Hør desuden, hvordan du aktivt kan undgå de skrækscenarier, man ofte hører om Amazon.

Uffe Faarvang og Rune Bruun Hansen sætter på dette webinar fokus på, hvordan Amazon fungerer – og hvordan brands bør og skal forholde sig til Amazon.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Verdens største markedsplads

For 25 år siden startede Jeff Bezos en lille online bogbutik i Seattle. Kompromisløst fokus på kundeoplevelsen har siden gjort Bezos til verdens rigeste. Amazons vækst er en af de mest markante ændringer i branding og retail-verdenen pt. – og nu er turen med al sandsynlighed kommet til Skandinavien.

Du hører om:

På webinaret åbnes der for den sorte boks “Amazon”, og du får et helt praktisk blik ind i maskinen. Du får en grundlæggende forståelse for, hvorfor Amazon er blevet så markante som de er – hvorfor forbrugeren elsker dem og hvordan du sikrer dit brand mest mulig synlighed og effekt.

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter på IBA og s360's nyhedsbreve. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevene, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af nyhedsbrevene.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.