webinar

Bliv klar til fremtidens salg (webinar)

…og hvordan man sikrer de nødvendige fremtidige salgskompetencer

Der er de seneste år sket større forandringer i det at arbejde med salg end nogensinde før. Verden bliver mere og mere digital og kunstig intelligens er på vej frem, konkurrencen er stigende, begreber som bæredygtighed fylder stadig mere i sælgernes dialog med kunderne, og geopolitiske uroligheder medfører prisstigninger, inflation, renter og forsyningsusikkerheder i et omfang, man ikke har set længe.

Få din plads her
Varighed: 1 time

Beskrivelse
Webinar 08:00 - 09:00. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

At være dygtigt til at sælge – og som virksomhed at have dygtige sælgere ansat – er derfor helt afgørende for succes i dag. Men det er farligt, hvis sælgerne ikke er fulgt med tiden, da det i bedste fald er nytteløst, i værste fald direkte skadeligt, at arbejde med salg på samme måde som for bare 5 år siden. Og salg er nu en gang en af virksomhedens vigtigste discipliner. Uden salg, ingen indtægter.

På dette webinar gennemgår vi, hvad det helt præcist er for nogle omverdensforhold, som har forandret salgsfunktionen mest de seneste år. Samtidig giver vi inspiration til hvordan man udnytter de positive forandringerne til at skabe øget salg – og hvordan man undgår at de negative betyder mistet omsætning i fremtiden.

Webinaret sluttes af med en gennemgang af en helt ny mulighed for at blive certificeret som sælger, så man som virksomhed kan vurdere, om ens sælgere (nuværende eller nye ansøgere) er i besiddelse af de nødvendige kompetencer – og man som sælger eller ansøger kan dokumentere netop dette.

Webinaret henvender sig således både til virksomheder, som ønsker at skabe bedre muligheder for at sikre sig de rette sælgerkompetencer og sælgere, som ønsker at fremtidssikre sin position og skabe grundlag for bedre jobs.

Som deltager på webinaret får du således helt konkret:

  • En opdatering på de omverdensforandinger man i salg anno 2024 nødvendigvis er nødt til at tage hensyn til.
  • Inspiration til hvordan man kan optimere en virksomheds salg i en foranderlig verden.
  • Kendskab til en ny og unik mulighed for at bliver certificeret som sælger – og hvilket udbytte det giver både virksomheder og sælgere.

Dine værter på webinaret

  • Jens Lassen som er lektor hos IBA Erhvervsakademi Kolding og hovedunderviser på salgsfagene på både akademi- og diplomniveau. Han har mere end 35 års praktisk erfaring med salg og salgsledelse, er aktivt bestyrelsesmedlem ved siden af undervisergerningen, og har skrevet flere bøger om salg.
  • Hanne Hjordt, som er udviklings- og karrierechef hos Business Danmark, som er Danmarks eneste fagforening med speciale i salg og marketing. Hun har mere end 15 års erfaring med salg i forskellige brancher og er ansvarlig for Danmarks EU-certificering i salg.

Webinart afholdes i samarbejde med ...

Webinaret udbydes i et samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding, Business Danmark og en række sydjyske kommunale erhvervsorganisationer

Webinaret afholdes onsdag den 29. maj og vil vare ca. 60 minutter

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Tilmeld dig webinaret og modtag vores nyhedsbreve

Ved tilmelding af nyhedsbreve fra IBA Erhvervsakademi Kolding accepterer du samtidig, at vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om dit navn, emailadresse og eventuelt mobilnummer. Når du modtager vores nyhedsbreve, indsamler og opbevarer vi oplysninger om, hvorvidt du åbner nyhedsbrevene, hvilke links du klikker på, og hvilken type telefon/computer/tablet du åbner fra. Oplysningerne indsamler, opbevarer og behandler vi for at kunne administrere din tilmelding, så vi kan sende dig nyheder, invitationer og informationer. Retsgrundlaget er dit samtykke jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1. IBA videregiver ikke oplysningerne til andre end den nyhedsbrevudbyder, som vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement og derved trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Uddannelseschef