Webinar

Vil du fremtidssikre din virksomhed med bæredygtig forretningsudvikling?

Skal din virksomhed tiltrække de dygtigste medarbejdere, sikre investering til vækst, bibeholde dine stærke kunderelationer og effektivisere virksomhedens processer, så SKAL du forholde dig til din virksomheds bæredygtighed.

Få din plads her
Varighed: 1 time

Beskrivelse
Webinar 09:00 - 10:00. Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone. 
Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Tilmeld

Udover introduktion til begreber og principper bag bæredygtig forretningsudvikling, får du på dette webinar konkrete anbefalinger til, hvordan du forholder dig til både risici og muligheder, når vi taler om bæredygtig forretningsudvikling. Vi håber, at du vil gå derfra med en smagsprøve på, hvordan man kan omsætte bæredygtighed til handling - så det kan skabe værdi for dig, dine kunder og investorer.

Vært

Mød oplægsholder Carina Hedemark, som er ejer og selvstændig rådgiver hos ESG Management. Hun er en erfaren kommerciel profil med praktisk erfaring fra at udvikle, drifte og kombinere bæredygtighed (ESG) og forretningsudvikling fra flere internationale virksomheder. Med hendes passion for at kombinere forretningsmæssige udfordringer og muligheder - med respekt for samfund og miljø - hjælper hun virksomheder med den bæredygtige omstilling, med fokus på den praksisnære implementering. Du kan også møde Carina på IBA's uddannelser, der kombinerer bæredygtighed med solid forretningsudvikling.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.

Kontakt

  • Fredrik Seistrup
    Fredrik Seistrup
    Lektor/Senior Lecturer