Webinar

UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol

Hvad gør man, når det uvisse og kompleksiteten ikke kan sættes på formel og regnes ud? Hvordan undgår man at lade uvisheden og kompleksiteten overmande og lamme én? Det er hovedspørgsmålene i dette webinar.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Vi ved det godt: Vi lever i en kompleks og foranderlig virkelighed, hvor svarene ofte ikke bare kan gives på forhånd. Og hvor det uventede er reglen snarere end undtagelsen. Det kan umiddelbart friste til at styrke kontrollen og styringen for derved at genvinde det sikre fodfæste, men spørgsmålet er, om det nu også er den bedste tilgang?

Måske man i stedet må tage uvisheden på sig. Være i stand til at slippe kontrollen på intelligente måder. Lægge forestillingerne om altings mulige forudsigelighed fra sig. Og i stedet bedrive ledelse på kompleksitetens og uvishedens vilkår.

Med udgangspunkt i bogen UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol tager de to oplægsholdere deltagerne med på en rejse ind i kompleksitetens skygger. Dér vil de præsentere deltagerne for metoder, der klæder dem på til at arbejde effektfuldt på den anden side af kontrol, forudsigelighed og stabilitet.

Gennem oplægget bliver du blandt andet klogere på:

• Måder at træne din psykologisk og ledelsesmæssige fleksibilitet på, så de matcher en kompleks og foranderlig virkelighed

• Små greb til at styrke din navigation i uvished, eksempelvis at dyrke uenighed og lade samtaler være levende i stedet for styret af prædefinerede agendaer

• Indsigt i, hvorfor både krop og sprog har en betydning for din evne til smidigt at navigere i uvished

• Mulighed for dialog og refleksion samt inspiration til handling

Om oplægsholderne:

Thomas Rosenberg og Jacob Christoffer Pedersen har skrevet bogen ”UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol”, som oplægget tager udgangspunkt i. De har desuden grundlagt initiativet INTO THE GREY med ambitionen om at understøtte lederes og organisationers omstilling til en kompleks virkelighed.

Sådan deltager du 

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet / smartphone.
Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.