Webinar

Undgå at din ledelse bremser for nytænkning

Uanset om du står i spidsen for salgsteamet, har en gruppe af kundeservicemedarbejdere under dig, om du har ansvaret for innovation eller du skal forsøge at samle folk på tværs i et projekt - så vil vi vove den påstand, at du skal lykkes med at understøtte nytænkning.

Om det er for at optimere arbejdsgange, skabe merværdi for kunden eller være førende inden for jeres felt, så handler det om at engagere dine medarbejderes viden og få dem til at dele nye idéer – både de vilde og de mere praktiske.

Men har du nogle gange undret dig over, hvorfor det ikke altid sprudler med idéer i din afdeling? Eller har du oplevet, at de vigtigste input til jeres løsninger først kommer sent i processen? Måske har du lagt mærke til, at der bliver stille ved jeres møder, når I skal finde svar på, hvad der gik galt og hvordan I kan rette det?

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

På dette webinar vil vi kigge nærmere på lederens rolle i at skabe de bedste rammer for nytænkning:

  • Hvorfor er ledelse vigtigt for en nytænkende kultur?
  • Hvor går det nogle gange galt?
  • Og hvad kan du mon gøre anderledes allerede i morgen?

Om omlægsholderne

Dagens oplægsholdere er Fredrik Seistrup, der er lektor og Stine Hjortshøj Lajer, der er adjunkt ved IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor de begge arbejder med ledelse, læring og innovation, herunder forskning og undervisning af erhvervsledere og medarbejdere. Det seneste år har de begge været tilknyttet det nordiske forskning- og udviklingsprojekt BIC, Building Innovation Capacity. Her har de faciliteret dialoger og nytænkning samt dykket ned i nogle af de ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for en innovativ praksis i vores virksomheder.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet fra IBA Erhvervsakademi Kolding. Du kan altid trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet tilbage, enten ved at afmelde dig ved at bruge linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller kontakte os på evu@iba.dk.

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.