Test din viden om stress

Stress er et signal om behov for forandring.

Men ved du, hvad der er op og ned på stress? Hvad der er myter og hvad der er fakta? Ved du, hvad du kan og ikke kan gøre med stress i kroppen?

På dette lidt anderledes webinar får du svar på disse spørgsmål omkring stress.

I løbet af en time kan du teste dig selv og din viden om stress gennem en underholdende og lærerig quiz med tid til uddybning og debat. Gennem mere end 20 spørgsmål udvides og uddybes din viden om stress. Efter hvert spørgsmål gennemgås og debatteres de svar, som er valgt og dem, som var mulige.

Der er ingen hold i øjeblikket.

Giv mig besked, når jeg kan tilmelde mig næste hold

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Vært på webinaret

Steen Thomsen har mere end 30 års erfaring og kompetence inden for coaching, personlig udvikling og ledelse. Han er eksamineret og certificeret stresscoach og certificeret instruktør fra PsykiatriFonden. Steen underviser medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder og har skrevet bogen “Bogen om vores stress”.

Nyhedsbrev

Webinaret er forbeholdt abonnenter til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet, bliver du automatisk tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke "afmeld" i bunden af vores nyhedsbrev.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. Når du tilmelder dig modtager du et link til webinaret via mail.

For at deltage i quizzen skal du også hente Kahoot Appen til iOS eller Andriod i Apple AppStore eller Google Market.

Appen er gratis.

Se evt. intro-videoen.

Når du har hentet appen til din smartphone er du klar. Du får resten af de informationer, du skal bruge for at deltage i quizzen, når webinaret starter.

Det lyder måske indviklet, men det er det IKKE. Det er kun sjovt og lærerigt :-)

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.