Tendenser fra årets Projektledelse Symposie

På dette webinar deler vi nedslag i aktuelt stof oplevet på konferencen ”Projektledelse Symposiet”, som holdes i København 26.-27. maj.

Hvert år samles adskillige hundrede projektledelses-fagfolk til to dages Symposie, hvor fagfolk fra øverste hylde deler erfaring, tendenser og inspiration til fælles drøftelser. I år er temaet ”Projekter i en brydningstid”. Her sættes der ikke kun fokus på agile transformationer, men også på interessante forhold som globalisering og distanceledelse, fra nationalt til internationalt team, fra projekt til drift, organisatoriske, kulturelle og andre adfærdsrelaterede forandringer, forandringer i mindset og mentale modeller.

Vær med til at danne et hold!

Skriv dig op her, så giver vi dig besked, så snart vi er mange nok.

Fornavn

Efternavn

Email

Tlf:

Webinaret er for både nye projektledere, projektdeltagere og for erfarne projektledere, som er interesserede i nogle input fra, hvad der aktuelt ”rører sig” i projektleder fagmiljøet.

Webinaret indeholder

På webinaret kommer vi ind på nedslag fra (nogle af) konferencens fem spor:

  • Kompetencer
  • Relationer
  • Værdiskabelse
  • Dilemmaer
  • Det akademiske spor.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve fra arrangørerne Smart Academy og IBA. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene igen ved at bruge linket i bunden.

Sådan deltager du

Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Afmeldingsbetingelser

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne give besked hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af din plads.